Vejle Klimarejse for unge

Dyst om at være den mest bæredygtige klasse i Vejle!
Tjen point til dit hold ved f.eks. at cykle i skole, prøve vegansk mad eller besøge en genbrugsbutik.
Er du klar til en sjov og spændende udfordring i bæredygtighed?

Alle elever fra 6. til 10.klasse i Vejle Kommune er inviteret med på Vejles Klimarejse.

Alle elever fra 6. til 10.klasse i Vejle Kommune er inviteret med på Vejles Klimarejse.

Lær interessante ting omkring vores klima og bæredygtighed, samtidig med at I gør små sjove og gode ting for klimaet. I kan f.eks. prøve at spise vegansk mad eller besøge genbrugsbutik, alt imens I skaffer point til jeres klasse, i kampen om at være Vejles mest bæredygtige klasse.

Sammen kan I gøre en forskel.

Hvorfor du bør deltage

Klimaet og globalopvarmning berører os alle sammen, og det har længe gået i den forkerte retning. Derfor er det vigtigt, at vi prøver at ændre til en mere positiv retning, så vi alle kan få en bedre fremtid.

Vejle og Deedster har derfor valgt at indgå i et samarbejde, som skal være med til at sørge for, at vi alle går en bedre fremtid i møde. Og her kommer Vejles Klimarejse for unge ind i billedet.

Hvornår starter klimarejsen

Klimarejsen begynder officielt den 7. september 2020 og varer ind til 9. oktober 2020. Derefter bliver der fundet en vinder af hovedpræmien.

Sådan vinder du og din klasse hovedpræmien

Hvis du og din klasse er de bedste ”Deedsters” i Vejle, har I chancen for at vinde hovedpræmien, som er en tur for hele klassen til Gorilla Park/Vejle Klatrepark. Hvis ikke du allerede kender til Gorilla Park, kan du læse mere her.

For at blive de bedste ”Deedsters” i Vejle, skal I være dem, som udfører flest deeds i appen, heldigvis så er det både sjovt og lærerigt. Men husk på, at I ikke er de eneste, som deltager, I kan undervejs se, hvor jeres klasse ligger på ranglisten.

Det er nu, at I har chancen for at være den bedste og mest bæredygtige klasse i Vejle.

Dk-Footprint-ipx
Dk-DeedView-ipx

Sådan tilmelder du din klasse, årgang eller skole

Du skal ikke tilmelde dig eller din klasse for at deltage i klimarejsen. Alle klasser fra 6. – 10. årgang i Vejle Kommune er fra starten oprettet i appen, så alt det tekniske er klar til starten den 7. september 2020.

Hvis du har et spørgsmål, eller er stødt på et problem.

Så frygt ej! Vi sidder klar til at hjælpe, skriv til os på klimarejse@deedster.com

Hvordan deltager du i Deedster Challenge

1. Klik på den rosa knap her på siden.

2. En ny fane åbnes. Tryk derefter på knappen ”Klik her og vær med i konkurrencen”. Du vil blive sendt til AppStore / GooglePlay for at downloade app’en. Følg trinene. Hvis du allerede har installeret Deedster, så husk at tjekke, om du har den seneste version, før du begynder.

3. Klik på ”Begynd” & derefter ”Beregn mit aftryk”.

4. Besvar spørgsmålene for at få dit klimaaftryk.

5. Klik på “Fortsæt”.

6. Opret konto.

7. Find teamet med din skole + klasse og deltag i dette team.

Nu er du igang!

Tillykke!

Problemer med at finde din klasse? Eller er du kommet til at melde dig på det forkerte hold? Se på denne liste og find det link som passer til din klasse. Klik på linket med din telefon for at komme ind i appen og på det rigtige hold.