Vejle Klimarejse for unge

Dyst om at være den mest bæredygtige klasse i Vejle!
Tjen point til dit hold ved f.eks. at cykle i skole, prøve vegansk mad eller besøge en genbrugsbutik.

Er du klar til en sjov og spændende udfordring i bæredygtighed?

Alle elever fra 6. til 10. klasse i Vejle Kommune er inviteret med på Vejles Klimarejse.

Lær interessante ting omkring vores klima og bæredygtighed samtidig med at I gør små sjove og gode ting for klimaet. I kan f.eks. prøve at spise vegansk mad eller besøge genbrugsbutik alt imens i skaffer point til jeres klasse, i kampen om at være Vejles mest bæredygtige klasse. Sammen kan I gøre en forskel.

 

Hvorfor du bør deltage

Klimaet og globalopvarmning berører os alle sammen, og det har længe gået i den forkerte retning. Derfor er det vigtigt at vi prøver at skifte til en mere positiv retning, så vi alle kan få en bedre fremtid.

Vejle og Deedster har derfor valgt at indgå i et samarbejde, som skal være med til at sørge for at vi alle går en bedre fremtid i møde. Og her kommer Vejles Klimarejse for unge ind i billedet.

 

Hvornår starter klimarejsen

Du kan allerede nu finde dit team i Klimarejsen, som varer indtil 26/3 2021. Derefter bliver der fundet en vinder af hovedpræmien.

 

Sådan vinder du og din klasse hovedpræmien

Hvis du og din klasse deltager i Klimarejsen inden d. 26/3 2021 er I samtidig med i konkurrencen om en tur i Gorillapark for hele klassen inklusiv transport. Hvis ikke du allerede kender til Gorilla Park, kan du læse mere her.

Vinderen findes d. 26/3 2021.

Undervejs kan I se, hvor I ligger på ranglisten og dyste mod andre skoleklasser. Når rejsen er slut kan I fortsætte jeres CO2 besparelser ved at stadig at bruge Deedster.

Dk-Footprint-ipx
Dk-DeedView-ipx

Sådan tilmelder du din klasse, årgang eller skole

Du skal ikke tilmelde dig eller din klasse for at deltage i klimarejsen. Alle klasser fra 6. – 10. årgang i Vejle Kommune er fra starten oprettet i appen, så alt det tekniske er klar til starten den 9/12 2020.

Hvis du har et spørgsmål, eller er stødt på et problem.

Så frygt ej! Vi sidder klar til at hjælpe, skriv til os på klimarejse@deedster.com

Hvordan deltager du i Deedster Challenge

1. Klik på den rosa knap her på siden.

2. En ny fane åbnes. Tryk derefter på knappen ”Klik her og vær med i konkurrencen”. Du vil blive sendt til AppStore / GooglePlay for at downloade app’en. Følg trinene. Hvis du allerede har installeret Deedster, så husk at tjekke, om du har den seneste version, før du begynder.

3. Klik på ”Begynd” & derefter ”Beregn mit aftryk”.

4. Besvar spørgsmålene for at få dit klimaaftryk.

5. Klik på “Fortsæt”.

6. Opret konto.

7. Find teamet med din skole + klasse og deltag i dette team.

Nu er du igang!

Tillykke!

Problemer med at finde din klasse? Eller er du kommet til at melde dig på det forkerte hold? Se på denne liste og find det link som passer til din klasse. Klik på linket med din telefon for at komme ind i appen og på det rigtige hold.