Louise Fritjofsson tar plats i Deedsters styrelse

PRESSRELEASE
9.10.19

Publicerat: Breakit

Deedster, bolaget med en digital företagstjänst där personalen klimatengageras genom tävling i att göra klimatsmarta mikrouppdrag och kunskapsquiz, tar in serieentreprenören Louise Fritjofsson i styrelsen.

Deedsters vision är att på ett enkelt och roligt sätt coacha användaren mot en klimatsmartare livsstil. Bolaget har sedan lanseringen förra året knutit till sig organisationer som Telia, Nordea, WWF, Apotea, LF och Storytel. Ambitionen är att fortsätta vara en katalysator för företag som ser kopplingen mellan medarbetarens växande engagemang kring klimatet och företagets affär. Samtidigt ökar vi fokus på konsumenten.

– Med grunden i den väl beprövade företagsversion, adderar vi ny funktionalitet, flera språk och planerar för lansering både i Sverige och internationellt säger Niclas Persson, Deedsters VD.

– Att aktivt engagera mig i Deedsters fortsatta utveckling känns oerhört spännande. Deedster tacklar en av vår tids största utmaningar med en kreativ lösning, och med ett starkt team med höga ambitioner. Jag ser fram emot att i styrelsearbetet vara med och strategiskt bygga Deedster, där min erfarenhet av livsstilsappar med tillhörande kommersialisering borde komma väl till pass. Att dessutom få chansen att göra världen lite bättre känns fantastiskt, säger Louise Fritjofsson.

– Louise har mångårig erfarenhet som VD och grundare av SaaS-bolag, marknadsplats, E-handel och AdTech-företag i Skandinavien och USA. Med Louise i styrelsen så förstärker vi kompetensen kring Deedsters go-to-marketstrategi. Vi har en otroligt spännande tid framför oss där vi nu överför de insikter vi samlat på oss genom vår B2B-tjänst och även tar oss an konsumentledet direkt, säger Niclas Persson

Om Louise Fritjofsson
Louise Fritjofsson är serieentreprenör med över 12 års erfarenhet som VD och grundare av Saas-, marketplace-, E-commerce-, AdTech-bolag i Skandinavien och USA. Sedan 2014 är Louise baserad i Silicon Valley där hon investerare och är mentor till startups på en de ledande acceleratorerna. 2018 gjorde hon debut inom livsmedelsindustrin med startupen Bla Bla Foods.

Share this Post